Bruiloft

Wauw! Je gaat trouwen met de liefde van je leven, gefeliciteerd! Jullie kunnen nu de grote dag gaan plannen. Wat moet er geregeld worden: de uitnodigingen, de trouwlocatie, een fotograaf, het bloemwerk en jullie willen natuurlijk ook een heerlijke taart en… Er komt heel veel kijken bij het regelen van de perfecte dag en dat levert natuurlijk ook de nodige druk op. Want vergeten jullie niets en krijgen je alles op tijd geregeld?

Voorbereidingen

Als professioneel planner weet ik wat er allemaal geregeld moet worden voor een bruiloft. Willen jullie je niet druk hoeven maken over de catering, welke champagne je moet kiezen voor de toast en of de bedankjes klaarstaan? Dan ben ik graag jullie ceremoniemeester. Ik regel alleen het allerbeste voor jullie bruiloft en zorg ervoor dat jullie je nergens druk om hoeft te maken.

De grote dag

Op de dag zelf, wanneer jij, als bruid, de trap afloopt naar jou, de bruidegom, zorg ik ervoor dat de fotograaf onopvallend klaarstaat om die eerste blik vast te leggen. Tijdens de ceremonie zijn de mandjes van de bruidskinderen gevuld met rozenblaadjes en terwijl het avondfeest in volle gang is, worden alle gasten voorzien van de nodige hapjes en drankjes. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van deze mooie dag!

Wij hebben een geweldige ervaring met Van Diepen Feesten. Onze bruiloft hebben we thuis in de tuin en in de schuur gevierd.
Omdat er veel bij komt kijken hebben wij Rosanne gevraagd om dit te organiseren met als resultaat dat wij de “perfect wedding” hebben gehad.
Rosanne is een aanpakker, serieus en perfectionistisch. Zowel voor het diner buiten als het feest in de schuur binnen was alles tot in de puntjes en details goed geregeld.
Rosanne onwijs bedankt!! Wij raden iedereen aan om Rosanne in te schakelen als je een feest wil organiseren!!

Neem contact op voor de mogelijkheden!