Verhuur

Ben jij op zoek naar leuke decoratie voor jouw bruiloft, event, high tea of andere bijeenkomst? Wij bieden een mix van de tofste en gekste items om jouw event helemaal af te maken!

Kijk gerust rond wat we in de verhuur hebben. Graag bestellen? Laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina!

Buffetaankleding

Tweelaags etagère 

€ 3,00 per stuk

Drielaags etagère 

€ 4,00 per stuk

Etagère huis 76 cm 

€ 5,00 per stuk

Menubord A4

€ 2,00 per stuk

Incl. krijtstiften

Menubord A6

€ 1,00 per stuk

Incl. krijtstiften

Laat jouw gasten snel en makkelijk weten waar zij uit kunnen kiezen of welk heerlijk gerecht er gepresenteerd wordt met dit leuke menubord basic.

Menubord fotolijst A6

€ 1,50 per stuk

Incl. krijtstiften

Laat jouw gasten snel en makkelijk weten waar zij uit kunnen kiezen of welk heerlijk gerecht er gepresenteerd wordt met dit leuke menubord basic. Geleverd inclusief krijtstiften.

Friet uitserveerrek

€ 10,00 per stuk

Frietschep

€ 1,50 per stuk

Schep gemakkelijk de friet in zakjes met deze praktische frietschep! Een goede puntzak friet is natuurlijk onmisbaar op ieder feest!

Waterjar 3L

€ 7,50 per stuk

Deze leuke waterjar met houder is onmisbaar op ieder event. Alle gasten kunnen zelf een drankje inschenken met het makkelijke tapje.

Incl. verhoger

Schaal aluminium

€ 1,00 per stuk

Bereid gemakkelijk de barbecue voor met deze handige aluminium schalen. Marineer de kip of meng alvast een salade. Als jouw gasten arriveren, heb jij alles al klaarstaan!

Schaal hout 73 cm

€ 7,50 per stuk

Deze houten schaal van 76 cm is een echte eyecatcher op jouw (buffet)tafel! Door zijn robuuste, natuurlijke uitstraling past deze overal bij. Presenteer op deze schaal bijvoorbeeld handfruit, broodjes of zakjes chips voor de kids. 

Servettenhouder luxe

€ 3,00 per stuk

Zelfs een simpel artikel zoals een servet mag natuurlijk wel gezellig staan op een feestje. Daarvoor is de RVS servettenhouder luxe.

Servettenhouder draad

€ 1,00 per stuk

Zelfs een simpel artikel zoals een servet mag natuurlijk wel gezellig staan op een feestje. Daarvoor is de servettenhouder draad.

Tafelafvalbak RVS

€ 2,00 per stuk

Zorg dat kleine prulletjes direct weggegooid kunnen worden in deze tafel afvalbak RVS. Deze kan op het buffet bij de koffie en thee staan of op tafels.

Tafelafvalbak zwart

€ 1,00 per stuk

Zorg dat kleine prulletjes direct weggegooid kunnen worden in deze tafel afvalbak zwart. Deze kan op het buffet bij de koffie en thee staan of op tafels.

Weckpot mini

€ 1,50 per stuk

Deze leuke mini weckpot is mulit-inzetbaar! Bijvoorbeeld met cocktailstampers in de cocktailbar, met kleine snoepjes op de sweettable of met chocolaatjes op tafel voor bij de koffie. 

Weckpot 0,75L

€ 1,00 per stuk

Deze leuke weckpot is multi-inzetbaar! Bijvoorbeeld met cocktailstampers in de cocktailbar, met snoepjes op de sweettable of met chocolaatjes op tafel voor bij de koffie.

Tray bamboe rechthoek

€ 2,00 per stuk

Deze leuke bamboe tray is leuk om te combineren met bijvoorbeeld de beugelvaasjes met bloemen en een theelichtje. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel! 

Tray boomstam groot

€ 3,00 per stuk

Deze leuke grote boomstam is leuk om te combineren met bijvoorbeeld de beugelvaasjes met bloemen en een theelichtje. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Tray boomstam klein

€ 1,00 per stuk

Deze leuke kleine boomstam is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een theelichtje en grove natuur deco. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Tray hout rechthoek

€ 2,50 per stuk

Deze leuke houten tray rechthoek is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een beugelvaasje, theelichtje en mos. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Tray vierkant hout

€ 2,50 per stuk

Deze leuke houten tray vierkant is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een beugelvaasje, theelichtje en mos. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Tray vierkant wit

€ 2,50 per stuk

Deze leuke witte tray vierkant is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een beugelvaasje, theelichtje en mos. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Tray vierkant zwart

€ 2,50 per stuk

Deze leuke zwarte tray vierkant is leuk om te combineren met een beugelvaasje, theelichtje en mos. Zo creëer je makkelijk en snel sfeer op iedere tafel!

Vaasje robuust

€ 1,00 per stuk

Vaasje fijn

€ 1,00 per stuk

Geef hier je bestelling door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Alle prijzen die bij de items vermeld staan, zijn inclusief BTW en exclusief, montage-, reinigings- en bezorgkosten.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing.

Vul hieronder je gegevens in

2 + 5 = ?