Freelance Event Manager

Meer weten

In de voorbereidingen

Als beurs- en/of event organisator werk je met een team toe naar het event. Er staat veel werk op de planning en de piek is nog niet in zicht. Je hebt een tijdelijke professional nodig ter ondersteuning in de voorbereidingen, een freelance event manager zoals Rosanne.

Rosanne is een professional in haar vak. Zij pakt opdrachten zonder veel uitleg direct goed op. Zij is gedreven, commercieel en heeft een aanstekelijke positieve energie!

Op locatie

Of je bent bezig met de voorbereidingen voor een event, alles loopt volgens planning, maar je hebt een extra floormanager nodig, die (een deel van) de opbouw coördineert of een area van je event managet. Ook dan is Rosanne als freelance event manager de persoon die je zoekt.

Rosanne heeft tijdens de opbouw van Heroes DCC in de Jaarbeurs in Utrecht laten zien sterk in haar schoenen te staan, de juiste dingen te signaleren, te overleggen en af te handelen.

Tijdens het event was Rosanne twee dagen verantwoordelijk, samen met een door haar aangestuurd team van vrijwilligers, voor de entree en 32.000 mensen.