Over ons

Ons persoonlijk leren kennen?

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Rosanne van Diepen. In 1996 ben ik geboren en opgegroeid in Dronten waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na de havo ben ik in Amsterdam gaan studeren aan de hogeschool. Daar heb ik de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming gevolgd. Samengevat; cultureel- en welzijnswerk. Als tijdens mijn opleiding vond ik de evenementen die ik bij Jongeren19nu (jongerenvereniging) als vrijwilliger organiseerden eigenlijk veel leuker. Na mijn afstuderen wilde ik hier dan ook mee verder. 

Ontstaan Van Diepen Feesten

Eenmaal afgestudeerd vond ik het lastig een leuke baan te vinden die bij mij paste. Als starter kon ik solliciteren op functies als Junior Event Manager wat neerkwam op veel ondersteunend werk, niet wat ik zocht. Ik wilde het hele plaatje; van het bedenken hoe een event er uit moet gaan zien, via de logistiek naar uiteindelijk het event neerzetten en meedraaien. Ik zag het voor me: een eigen bedrijf waarin ik alles kon doen waar ik blij van werd. Zo is Van Diepen Feesten ontstaan!

Wie zijn wij?

Van Diepen Feesten organiseert verrassende en complete events, maar dat kan ik niet alleen. Zo werk ik samen met cateraars, materialenleveranciers en artiestenbureaus. Maar dan zijn we er nog niet! Ook onder andere grafisch vormgevers, fotografen, marketingbureaus, ticketservices, beveiligers en overheden zijn belangrijke partners om jouw event verrassend en compleet te maken! 

Naast diverse partners in de branche werk ik ook samen met een leuk team van opbouw- en bedieningsmedewerkers. ‘Regel je dat allemaal alleen?’, hoor ik je denken. Zo begon het wel! Inmiddels gaat dat niet altijd meer. Daar ben ik blij mee, want dat betekent dat er veel opdrachten lopen. Ik heb dan ook een fantastisch team dat mij op kantoor ondersteund. Soms krijg je hen aan telefoon, maar verder werken zij vooral achter de schermen. Met elkaar organiseren we jouw event verrassend compleet!

Wil je ons persoonlijk leren kennen? Vul dan het contactformulier hiernaast in of neem contact met ons op!