RECENSIES

Wij hebben een geweldige ervaring met Van Diepen Feesten. Onze bruiloft hebben we thuis in de tuin en in de schuur gevierd.
Omdat er veel bij komt kijken hebben wij Rosanne gevraagd om dit te organiseren met als resultaat dat wij de “perfect wedding” hebben gehad.
Rosanne is een aanpakker, serieus en perfectionistisch. Zowel voor het diner buiten als het feest in de schuur binnen was alles tot in de puntjes en details goed geregeld.
Rosanne onwijs bedankt!! Wij raden iedereen aan om Rosanne in te schakelen als je een feest wil organiseren!!

Bruidspaar
24 augustus 2019

Een speciaal bedankje voor jou!

Mark en ik wisten niet goed wat te doen met onze rol als evenementencommissie en het voelde niet goed om jou daar (als nieuw lid) niet bij te betrekken. En wat was dat een goede zet. We hadden weinig eisen, weinig wensen en toch kwam jij met drie uitgewerkte voorstellen, keurig in een mapje voorbereid. Wat een luxe, Mark en ik konden kiezen.

Na de keuze regelde jij alles. Ik wil je dan ook alle credits voor die avond geven.

Bedankt voor de goede organisatie, het was top en tot in de puntjes geregeld.

Stéphanie Boons
BNI Beaufort Noordoostpolder – Urk
9 januari 2019

Vanaf het eerste contact omtrent het invullen van de wensen tot aan de service achteraf. Rosanne en haar team hebben perfect door wat er verwacht wordt, denken mee en vullen aan.

De aankleding van de locatie zorgde voor een bijpassende aangename sfeer. Het eten was erg lekker en ruim voldoende. Als tip kan worden meegegeven dat het eten wel snel afkoelt en voorverwarmde borden daarin wellicht voorzien.

Van Diepen feesten heeft een goede indruk achtergelaten!

Jeroen de Klerk
Gemeente Noordoostpolder

22 november 2018

50 jaar Wisentweg. Een feestje waard dus daar zijn we dan ook aan begonnen. We wilde een reünie/feest waar nog lang over nagepraat wordt. Dat kunnen we niet alleen was al snel de conclusie. Rosanne heeft ons geholpen en hoe…

Een topper met veel geduld; er is nog al eens geswitcht aan ideeën en Rosanne paste deze weer geduldig aan. Rosanne neemt veel kennis en ideeën mee en weet waar ze het over heeft. Neemt het initiatief in het opbouwen en opruimen en zorgt daarmee dat alles soepel verloopt.

Betrouwbaar, vindingrijk en gezellig om mee samen te werken.

Feest commissie
3 november 2018

Rosanne heeft tijdens de opbouw van Heroes DCC in de Jaarbeurs in Utrecht laten zien sterk in haar schoenen te staan, de juiste dingen te signaleren, te overleggen en af te handelen.

Tijdens het event was Rosanne twee dagen verantwoordelijk, samen met een door haar aangestuurd team van vrijwilligers, voor de entree en 32.000 mensen.

Voor de volgende editie van Heroes DCC in november heb ik Rosanne dan ook alweer vastgelegd.

Ronald Opstal
Operations manager Heroes Dutch Comic Con

29 maart t/m 1 april 2018