Zakelijke Events

Meer weten

Een zakelijk event organiseren is één, maar ervoor zorgen dat hier ook rendement uit gehaald wordt, dat is punt twee. Als bedrijf ziet u een hoge Return On Investment waarschijnlijk als een hoge prioriteit. Bij Van Diepen Feesten nemen we niet alleen de organisatie van uw event uit handen, maar adviseren we ook in het behalen van dit rendement uit uw event.

Dit rendement kan heel breed gezien worden; van nieuwe leads naar aanleiding van een open dag tot gemotiveerde en ontspannen medewerkers na een bedrijfsuitje.

Doelgroep en doel

Ongeacht welk event er gaat plaatsvinden, is het belangrijk om de doelgroep en het doel van het event scherp voor ogen te hebben. Door daaropin te spelen, kan het gewenste rendement behaald worden. Op deze manier wordt een event ook een goed onderdeel van de marketingmix van het bedrijf.

Kernwaarden

Niet alleen de doelgroep en het doel zijn belangrijk, ook de kernwaarden van het bedrijf zijn van belang. U zult niet het enige bedrijf in uw branche zijn. Hoe uw bedrijf zich onderscheidt van anderen zal mede liggen in wat uw bedrijf belangrijk vindt en waar het voor staat. Zo staat Van Diepen Feesten voor persoonlijk contact, hoge kwaliteit en passie voor het organiseren evenementen. Door deze aspecten uit te vergroten op uw event en in de marketing die daaraan voorafgaat, gaan zij mee in de beleving van uw bedrijf en voelen uw gasten zich meer betrokken.

Authenticiteit

Deze laatste twee elementen zijn voor bezoekers van events belangrijk. In deze tijd worden er waanzinnig veel evenementen georganiseerd. In de drukke sociale agenda’s moet wel tijd gemaakt worden om naar uw event te komen.

Authenticiteit is dus belangrijker dan ooit. Laat zien waar uw bedrijf goed in is en neem uw gasten mee in uw verhaal. U merkt, een event gaat verder dan uw vlag ophangen bij de entree en uw logo op de vlaggenprikkers.

Van Diepen Feesten adviseert u en organiseert uw event van A tot Z, zodat u zich kan focussen op de core business en een hoog rendement uit het event kunt halen.

Wat anderen zeggen over Van Diepen Feesten

Vanaf het eerste contact omtrent het invullen van de wensen tot aan de service achteraf. Rosanne en haar team hebben perfect door wat er verwacht wordt, denken mee en vullen aan.

Het was de dag van de kerstborrel. Een dag waarop we normaal gesproken een beetje rondrennen als kippen zonder kop. “Heb je hier nog aan gedacht?’ “Is dat wel geregeld?” “Wie zorgt er eigenlijk voor…..”

Deze keer was iedereen gewoon lekker aan het werk. Geen gestress, geen last minute regeldingetjes. Nog even rustig opknappen voordat het feest begon.

Wat een verademing! Wetend wat ik nu weet had ik veel eerder een professional als Rosanne in moeten zetten om onze bijeenkomsten te verzorgen. Ze doet haar slogan ‘Verrassend Compleet’ eer aan.

Van Diepen Feesten creëert en verzorgd o.a. jouw:

Open dag

Bedrijfsopening

Personeelsfeest

Familiedag

Bedrijfsuitje

Beurs

Relatie dag

Productlancering

Jubileum

Kick-off

Netwerkmeeting

Congres

Kerstborrel

Nieuwjaarsfeest

Conferentie

Zomerfeest

Seminar

Incentive