Zakelijke Events & Feesten

Meer weten

Een zakelijk event organiseren is één, maar ervoor zorgen dat hier ook rendement uit gehaald wordt, dat is punt twee. Als bedrijf ziet u een hoge Return On Investment waarschijnlijk als een hoge prioriteit. Bij Van Diepen Feesten nemen we niet alleen de organisatie van uw event uit handen, maar adviseren we ook in het behalen van dit rendement uit uw event.

Dit rendement kan heel breed gezien worden; van nieuwe leads naar aanleiding van een open dag tot gemotiveerde en ontspannen medewerkers na een bedrijfsuitje.

Ongeacht welk event er gaat plaatsvinden, is het belangrijk om de doelgroep en het doel van het event scherp voor ogen te hebben. Door daaropin te spelen, kan het gewenste rendement behaald worden. Op deze manier wordt een event ook een goed onderdeel van de marketingmix van het bedrijf.

Niet alleen de doelgroep en het doel zijn belangrijk, ook de kernwaarden van het bedrijf zijn van belang. U zult niet het enige bedrijf in uw branche zijn. Hoe uw bedrijf zich onderscheidt van anderen zal mede liggen in wat uw bedrijf belangrijk vindt en waar het voor staat. Zo staat Van Diepen Feesten voor persoonlijk contact, hoge kwaliteit en passie voor het organiseren evenementen. Door deze aspecten uit te vergroten op uw event en in de marketing die daaraan voorafgaat, gaan zij mee in de beleving van uw bedrijf en voelen uw gasten zich meer betrokken.

Deze laatste twee elementen zijn voor bezoekers van events belangrijk. In deze tijd worden er waanzinnig veel evenementen georganiseerd. In de drukke sociale agenda’s moet wel tijd gemaakt worden om naar uw event te komen.

Authenticiteit is dus belangrijker dan ooit. Laat zien waar uw bedrijf goed in is en neem uw gasten mee in uw verhaal. U merkt, een event gaat verder dan uw vlag ophangen bij de entree en uw logo op de vlaggenprikkers.

Van Diepen Feesten adviseert u en organiseert uw event van A tot Z, zodat u zich kan focussen op de core business en een hoog rendement uit het event kunt halen.

Zakelijke Events & Feesten In Pakketten

Pre summer party

De zon schijnt, de dagen zijn langer en de vakantie staat voor de deur. Iedereen weet het: het is tijd voor de Pre Summer Party!

LEES MEER

Zakelijke Events & Feesten Op Maat

Open Dag

Wilt u een opendag voor uw bedrijf organiseren? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsopening

Gaat uw bedrijf verhuizen of opent u een nieuw filiaal? Open het nieuwe pand feestelijk! Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Pre summer party

Vlak voor de zomervakantie met uw medewerkers genieten van een volledig verzorgde zomerse barbecue en meer? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsfeest

Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Seminar

Wilt u kennisdelen met veel belangstellenden? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Relatiedag

Wilt u uw relaties in het zonnetje zetten? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Productlancering

Heeft u een nieuw product ontwikkeld dat u met een grootse lancering in de markt wilt zetten? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Kerstborrel

Een toast uitbrengen op het afgelopen jaar en vooruitblikken met uw medewerkers in een informele setting? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Kick-off

Het jaar (na de zomer) starten met de neuzen binnen uw bedrijf dezelfde kant op? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Conferentie

Heeft u een grote bijeenkomst met veel verschillende groepen die met elkaar in gesprek gaan? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Incentive

Met uw medewerkers het noodzakelijke vergaderen met het aangename genieten op een waanzinnige locatie combineren? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Netwerkbijeenkomst

Bent u voornemens een netwerkbijeenkomst te organiseren? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Familiedag

Wilt u de familie van uw medewerkers laten kennismaken met uw bedrijf? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Jubileum

Viert uw bedrijf een jubileum? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP

Nieuwjaarsfeest

Toasten met uw medewerkers op het nieuwe jaar? Van Diepen Feesten kan u hier bij helpen. Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP